Over de Pyrineeen
24 Mei 2011 | Spanje, Estella
24 Mei 2011 - 23:47
Annie Van Vlaenderen:
Hallo,
Jullie genieten blijkbaar met volle teugen van jullie tocht en wij van de reisverslagen.Door de verslagen te lezen herleven we onze tocht van 2002. Blijkbaar moesten we meer boetedoen want wij hadden herfststormen te trotseren in Frankrijk(in de maand mei) terwijl jullie mooi, droog en zonnig weer hebben. Het allerbeste
Annie en Norbert uit Mechelen -
25 Mei 2011 - 05:51
Theo Blokland:
Een bewonderende felicitatie nu jullie over de Pyreneeën zijn gekomen. Een geweldige prestatie, zeker als ik lees, hoe snel jullie dat voor elkaar hebben gekregen. Nu rijden jullie ongetwijfeld met groot gemak de grote hoogte van de bergen af richting Compostella. Mooi en veilig vervolg naar het doel toegewenst. Groet, Theo. -
25 Mei 2011 - 08:05
Netty:
lieve riet en herman,
wat geniet ik van jullie tocht
ik verlang naar alle verhalen straks
sterkte met alle beklimmingen
goede reis verder en behouden thuiskomst
netty. -
25 Mei 2011 - 10:33
Wilma:
....en jullie hadden al van die mooie benen, nu dus helemaal!!!!! Wat moeten die beentjes, kuitjes, hamstringetjes hard werken, maar jullie zullen die beentjes vast veel dank zeggen en verwennen 's avonds. Ik bewonder jullie kracht en uithoudingsvermogen. Ben blij dat tot op heden alles voorspoedig verloopt. Ik reis in gedachten met jullie mee.
Liefs