Samen op weg
Door: Riet Stout
Blijf op de hoogte en volg Riet & Herman
21 April 2009 | Nederland, Noordwijk
Natuurlijk zullen er veel dingen gebeuren en die ervaringen komen weer op deze site te staan. Ik zal proberen om iedere dag een klein verslag te plaatsen met foto's zodat het thuisfront kan zien waar we zijn en... wat ze missen. Als er tenminste verbinding mogelijk is. Tot ziens op internet.
Riet
21 April 2009 - 12:06
Trude Meuldijk:
Hallo Riet,
Laat ik dan meteen eventjes reageren. Ik had je al een goede reis gewenst nu nog even extra ook voor Herman!
heel veel succes, mooi weer en een goede gezondheid! Trude -
22 April 2009 - 18:57
Han:
Hoe bedenken julie het. Eerst naar Congo en nu Italie.... FIETSEN.....
Ok, we denken aan jullie en zijn dus in gedachten bij jullie. Bergaf fietsen lijkt me het makkelijkst maar dat zal vaak niet lukken! Ik ga jullie volgen. -
24 April 2009 - 12:32
Trudie En Arjan:
Jullie kunnen het!!! Heel veel plezier en veel meewind. Tot over 6 weken. wij bewaken het fort wel
25 April 2009 - 07:43
Bart:
herman en Riet,
van harte een goede reis toegewenst met veel goede ervaringen en weinig pech.
het ga jullie goed en tot ziens,
bart -
25 April 2009 - 10:29
Harrie Van De Made:
Hallo Riet en Herman,
Een goede en vooral leuke fietstocht naar Rome toegewenst. Hopelijk verloopt alles naar wens. Het weer is in ieder gevak nu in jullie voordeel.
We horen wel jullie ervaringen via de mail.
Nogmaals veel succes en doe de groeten aan de Paus c.s.
Anneke en Harrie van de Made
Waalwijk -
25 April 2009 - 14:48
Albert En Marleen.:
Wij willen jullie ook heel veel succes wensen. Als je 2100 kilometer gaat fietsen, krijg je volgens Albert wel heel veel dorts. Hij moet er niet aan denken. Wij denken met heel veel plezier aan Rome terug. Het is echt de moeite waard. Goede reis en tot mails.
Albert, Marleen en de kids. -
25 April 2009 - 16:07
Thea:
Dag Rietje en Herman,
Ik hoop dat jullie eerste dag voorsproedig is gelopen, dan zijn jullie nu in Breda !!
De kop is er af, jullie zijn nu echt op weg.
liefs Thea -
26 April 2009 - 12:05
Ben Verberne:
Beste Riet en Herman,
Een goed idee om op zondagmorgen even langs te komen in Tilburg! Een kop koffie, een praatje, een wens voor een goede reis en daarna verder, richting Koningshoeven, Roermond. Tot ziens!
Ben -
26 April 2009 - 14:25
Theo Blokland:
Hallo Riet en Herman,
van harte hoop ik dat jullie in Breda geruststellende berichten hebben gehoord over je zus. Zoiets zal de tweede etappe ten goede komen. Wij hadden vandaag dan eindelijk een heerlijk groeizaam regentje, ik hoop dat jullie alleen maar gemak hebben van een lekker windje in de rug!